CTD TAXI

GET DRIVEN IN COMFORT

Choose CTD TAXI for a safe and comfortable passenger & goods transport in Mechelen and the surrounding area.

WELKOM!

onze diensten

taxiservice

Hieronder klasseren wij de klassieke taxiritten. Dit kan een ritje zijn naar de kapper, de bioscoop, het station of zelfs naar de supermarkt. Voor alle ritten groot en klein moet je bij CTD TAXI zijn!

bobservice

Wilt u graag op café maar hebt u geen vervoer terug naar huis? Wilt u met de familie iets gaan eten en drinken? Is 1 van uw vrienden jarig en wil je dit gaan vieren in de discotheek? Bestel tijdig een taxi en laat u veilig en comfortabel vervoeren naar uw bestemming. U kan bij ons terecht voor zowel individuen als groepen.

airportservice

Bij CTD Taxi garanderen we een stipte en comfortabele rit van en naar elke luchthaven over heel België en het buitenland. Deze service verzorgen wij 24/7 maar gebeurt bij voorkeur op bestelling zodat we een vlotte service kunnen garanderen. In de luchthaven van Zaventem maken wij gebruik van een privé-parking waardoor u direct aan de ingang bent.

business-service

CTD TAXI heeft jarenlange ervaring op het gebied van zakelijk vervoer. Wij brengen elke opdracht tot een goed eind! Shuttlediensten, luchthavenvervoer, vervoer naar alle nationale en internationale treinstations en zelfs goederenvervoer. Bij een schriftelijke overeenkomst hanteren wij altijd vaste en voordelige tarieven.

colli-service

Colli-service of pakjesvervoer is ook 1 van de diensten dat wij leveren. Sinds 2016 voeren wij dit op dagelijkse basis uit voor het AZ Sint Maarten-ziekenhuis in Mechelen. Hierbij vervoeren wij stalen, medicatie en zelfs operatiemateriaal.

taxi nodig?

Bij CTD TAXI bent u aan het juiste adres voor al uw vervoersbehoeften. Of u nu naar een feestje gaat, naar de luchthaven moet, of zakelijk vervoer nodig heeft, onze ervaren chauffeurs brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming.Dus waar wacht u nog op? Boek uw rit bij CTD TAXI en geniet van de rit zonder zorgen!

[logocarousel id="183"]

TAXISERVICE

Wij zijn uw betrouwbare taxipartner voor elke gelegenheid. Onze ervaren chauffeurs staan klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Of het nu gaat om een zakelijke afspraak of een ontspannen ritje naar huis, wij zorgen voor een vlekkeloze reiservaring. Bel ons vandaag nog en boek uw rit bij CTD TAXI!

BOBSERVICE

Bent u klaar om te feesten, maar heeft u geen Bob om u veilig thuis te brengen? Of heeft één van uw maatjes een verjaardagsfeestje georganiseerd in de club en wilt u helemaal losgaan? Maak u geen zorgen, onze taxi’s staan voor u klaar! Wij bieden een veilige en comfortabele rit naar uw bestemming.

AIRPORTSERVICE

Bent u klaar om uw koffers te pakken en op reis te gaan? Maar wacht even, hoe gaat u naar de luchthaven? Maakt u zich geen zorgen, onze taxidienst staat voor u klaar! Onze professionele chauffeurs zullen u op tijd ophalen en veilig naar de luchthaven brengen, zodat u zonder stress kunt genieten van uw reis.

BUSINESS-SERVICE

CTD TAXI, de expert op het gebied van zakelijk vervoer! Of u nu een belangrijke vergadering heeft, een zakelijke conferentie bijwoont of gewoonweg naar de luchthaven moet, wij zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een comfortabele rit in onze luxe voertuigen. 

COLLI-SERVICE

Bij CTD TAXI bieden we meer dan alleen vervoer van A naar B. Zo kunt u ook bij ons terecht voor onze colli-service en pakjesvervoer. Sinds 2016 zijn we verantwoordelijk voor het dagelijkse vervoer van stalen, medicijnen en zelfs operatiemateriaal voor het AZ Sint Maarten-ziekenhuis in Mechelen.

Een taxi bedrijf uit Mechelen.

CTD TAXI ontstond in 2016 met als doel een betrouwbare en kwalitatieve vervoerspartner te zijn voor de mensen van Mechelen. Doorheen de jaren hebben wij dat doel kunnen uitbreiden door ons te specialiseren in alle vormen van personen-goederenvervoer. Dit werd gerealiseerd door steeds vast te houden aan onze bedrijfswaarden.

Veiligheid

We vinden het van groot belang dat onze klanten zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun rit. Om dit te kunnen garanderen, hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze voertuigen. Al onze wagens worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden door gespecialiseerde technici. Zo zijn we er zeker van dat onze voertuigen steeds in optimale conditie zijn en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Kwaliteit

Dit houdt in dat elke rit op tijd wordt uitgevoerd en dat de
overeengekomen voorwaarden (bv. prijs) worden gerespecteerd.

Klantvriendelijkheid

Last but surely not least is onze klantvriendelijkheid: Onze dispatching staat 24/7 tot uw dienst voor al uw vragen. Zowel de dispatching als onze chauffeurs kunnen u te woord staan in meerdere talen. Wij zijn via alle mogelijke kanalen bereikbaar: telefonisch, via mail of via de sociale media-kanalen.

Aarzel niet en bestel uw volgende rit bij CTD TAXI.

OUR partners

AMAZING MILESTONES

0 +
rides
0 +
wake up calls
0 +
social mentions
0 +
satisfied customers

Wat zeggen onze klanten?

Goei taxi bedrijf met aangename chauffeurs. Zelfs veranderingen op de laatste moment zijn in meeste gevallen geen probleem en er word steeds voor een oplossing gezocht. Ik raad aan ze zeker eens te contacteren.

5/5

Wegens ziekte kon ik mijn zus en haar kleine kinderen niet zelf gaan ophalen aan de luchthaven. ‘S middags gebeld of reservatie nog mogelijk was voor ‘s avonds, geen probleem. Of ook de kinderstoelen voor in de wagen bij mijn moeder konden opgehaald worden vooraf, geen probleem. Vluchtnummer meegegeven. De vlucht was vroeger dan gepland, dus ook de chauffeur stond een kwartier eerder bij mijn moeder en meer dan tijdig aan de luchthaven. Mij nog even gebeld om te melden waar hij stond en dat hij er was. Iedereen goed opgepikt, en mijn zus heeft nog een leuke babbel naar huis gehad terwijl de kids indommelden. En dat alles voor een heel correcte prijs!

Ik kan deze service alleen maar aanraden! Super vriendelijk geholpen, punctueel, en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

4.5/5

Recent luchthaven transfer genomen voor 4 personen met vroege checkin om 5u ‘s morgens. Taxi arriveerde 10-15min voor bestelde uur, bijzonder geruststellend. Vriendelijke en behulpzame chauffeur, propere en frisse auto en verkeersregels volgend. Wat mij betreft aanrader.

4/5

Vandaag gebruik gemaakt van CTD Taxi en ik was erg tevreden Van Duffel naar Niel. De weg was de correcte en juiste weg en de taxi is me binnen de 20 minuten komen ophalen. De chauffeur was erg vriendelijk en we hadden onderweg een plezierige babbel. Een aanrader. De prijs was de prijs die ikzelf al in gedachten had. Top.

4/5

Zeer tevreden over de service! Alles werd duidelijk afgesproken en gepland op voorhand. CTD taxi heeft ervoor gezorgd dat mijn vriendinnen en ik op tijd op het feest waren. Op het einde van de avond stond de chauffeur op het afgesproken uur ons op te wachten. Heel fijne ervaring!

4/5

TARIEF A

Opnemingsbedrag:

8,70 euro (inclusief 2 km)

Kilometertarief:

2,60 euro/km (na 2 km)

Wachtgeld:

34,50 euro/uur

Nachttarief:

2,30 euro

TARIEF B

Opnemingsbedrag:

8,70 euro (inclusief 2 km)

Kilometertarief:

2,90 euro/km (na 2 km)

Wachtgeld:

34,50 euro/uur

Nachttarief:

2,90 euro

TARIEF C

Vanuit Mechelen naar Luchthaven Zaventem:

57,50 euro

TARIEF D

Vanuit Mechelen naar Luchthaven Charleroi:

207,00 euro

TARIEVEN

Deze tarieven werden bepaald en opgelegd door de Stad Mechelen. Wel is er een mogelijkheid om vaste prijzen af te spreken met onze klanten. Een vaste prijs kan enkel gehanteerd worden als er een digitale prijsafspraak is. Deze moet ook digitaal bevestigd worden door de klant. Deze prijsafspraak kan gebeuren via mail, sms of zelfs sociale media.

Vraag hier voor uw rit uw prijs aan!

CONTACT US

Do you have any questions? Or would you like some more information? You can fill in the form below. We will contact you as soon as possible!

Contact Form En
Call Now Button