ONZE DIENSTEN

TAXISERVICE

Wij zijn uw betrouwbare taxipartner voor elke gelegenheid. Onze ervaren chauffeurs staan klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Of het nu gaat om een zakelijke afspraak of een ontspannen ritje naar huis, wij zorgen voor een vlekkeloze reiservaring. Bel ons vandaag nog en boek uw rit bij CTD TAXI!

BOBSERVICE

Bent u klaar om te feesten, maar heeft u geen Bob om u veilig thuis te brengen? Of heeft één van uw maatjes een verjaardagsfeestje georganiseerd in de club en wilt u helemaal losgaan? Maak u geen zorgen, onze taxi’s staan voor u klaar! Wij bieden een veilige en comfortabele rit naar uw bestemming.

AIRPORTSERVICE

Bent u klaar om uw koffers te pakken en op reis te gaan? Maar wacht even, hoe gaat u naar de luchthaven? Maakt u zich geen zorgen, onze taxidienst staat voor u klaar! Onze professionele chauffeurs zullen u op tijd ophalen en veilig naar de luchthaven brengen, zodat u zonder stress kunt genieten van uw reis.

BUSINESS-SERVICE

CTD TAXI, de expert op het gebied van zakelijk vervoer! Of u nu een belangrijke vergadering heeft, een zakelijke conferentie bijwoont of gewoonweg naar de luchthaven moet, wij zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een comfortabele rit in onze luxe voertuigen. 

COLLI-SERVICE

Bij CTD TAXI bieden we meer dan alleen vervoer van A naar B. Zo kunt u ook bij ons terecht voor onze colli-service en pakjesvervoer. Dit kan bij ons op voorhand gereserveerd worden of zelfs op de dag zelf. Wij garanderen een stipte ophaling en aflevering. van uw pakjes. Voor alle pakjes groot en klein moet u bij CTD TAXI zijn.

RESERVEER NU UW TAXI!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige manier om van A naar B te reizen? Onze taxi’s staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u op een efficiënte en professionele manier te vervoeren naar uw bestemming.

Of u nu een zakelijke afspraak heeft, een vlucht moet halen of gewoon een avondje uit gaat, wij bieden u een snelle en betrouwbare taxi tegen een scherpe prijs. Onze chauffeurs hanteren een veilige rijstijl en onze wagens worden regelmatig onderhouden en technisch gekeurd, zodat u altijd op een veilige en comfortabele manier kunt reizen.

Wilt u nu direct een taxi boeken en profiteren van onze veilige, betrouwbare en tijdige taxidiensten? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of online en reserveer uw taxi vandaag nog!

Call Now Button