BUSINESS-SERVICE

Jarenlange ervaring!

CTD TAXI heeft jarenlange ervaring op het gebied van zakelijk vervoer. Wij brengen elke opdracht tot een goed eind! Shuttlediensten, luchthavenvervoer, vervoer naar alle nationale en internationale treinstations en zelfs goederenvervoer.

Een betrouwbare partner

Bij een schriftelijke overeenkomst hanteren wij altijd vaste en voordelige tarieven. Betaling is mogelijk met alle kredietkaarten  en indien gewenst factureren wij maandelijks de uitgevoerde opdrachten. Zoekt uw bedrijf een betrouwbare partner die garantie geeft op een langdurige en succesvolle samenwerking?

Let CTD TAXI handle your business!

RESERVEER NU UW TAXI!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige manier om van A naar B te reizen? Onze taxi’s staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u op een efficiënte en professionele manier te vervoeren naar uw bestemming.

Of u nu een zakelijke afspraak heeft, een vlucht moet halen of gewoon een avondje uit gaat, wij bieden u een snelle en betrouwbare taxi tegen een scherpe prijs. Onze chauffeurs hanteren een veilige rijstijl en onze wagens worden regelmatig onderhouden en technisch gekeurd, zodat u altijd op een veilige en comfortabele manier kunt reizen.

Wilt u nu direct een taxi boeken en profiteren van onze veilige, betrouwbare en tijdige taxidiensten? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of online en reserveer uw taxi vandaag nog!

Call Now Button