AIRPORTSERVICE

Stipt en comfortabel!

Bij CTD Taxi garanderen we een stipte en comfortabele rit van en naar elke luchthaven over heel België en het buitenland. Deze service verzorgen wij 24/7 maar gebeurt bij voorkeur op bestelling zodat we een vlotte service kunnen garanderen. In de luchthaven van Zaventem maken wij gebruik van een privéparking waardoor u direct aan de ingang bent.

Java Café

Bij een ophaling volgen wij uw vlucht mee op met behulp van het vluchtnummer, ten einde een stipte ophaling te garanderen. Wij ontvangen onze klanten steeds in de aankomsthal met een naambordje. In Zaventem werken wij hiervoor samen met het Java Café.

Aarzel niet en bestel uw volgende rit bij CTD TAXI.

RESERVEER NU UW TAXI!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige manier om van A naar B te reizen? Onze taxi’s staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u op een efficiënte en professionele manier te vervoeren naar uw bestemming.

Of u nu een zakelijke afspraak heeft, een vlucht moet halen of gewoon een avondje uit gaat, wij bieden u een snelle en betrouwbare taxi tegen een scherpe prijs. Onze chauffeurs hanteren een veilige rijstijl en onze wagens worden regelmatig onderhouden en technisch gekeurd, zodat u altijd op een veilige en comfortabele manier kunt reizen.

Wilt u nu direct een taxi boeken en profiteren van onze veilige, betrouwbare en tijdige taxidiensten? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of online en reserveer uw taxi vandaag nog!

Call Now Button