OVER ONS

Onze bedrijfswaarden

CTD TAXI ontstond in 2016 met als doel een betrouwbare en kwalitatieve vervoerspartner te zijn voor de mensen van Mechelen. Doorheen de jaren hebben wij dat doel kunnen uitbreiden door ons te specialiseren in alle vormen van personen-goederenvervoer. Dit werd gerealiseerd door steeds vast te houden aan onze drie bedrijfswaarden.

Veiligheid

Eerst en vooral veiligheid: We vinden het van groot belang dat onze klanten zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun rit. Om dit te kunnen garanderen, hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze voertuigen. Al onze wagens worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden door gespecialiseerde technici. Zo zijn we er zeker van dat onze voertuigen steeds in optimale conditie zijn en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en we streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Dat betekent dat we erop toezien dat elke rit op tijd wordt uitgevoerd, zodat onze klanten op een efficiënte manier op hun bestemming aankomen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle overeengekomen voorwaarden, zoals de prijs en andere afspraken, nauwkeurig worden gerespecteerd.

Onze chauffeurs zijn getraind om zich te houden aan de afgesproken tijden en om de snelste en meest efficiënte route te nemen om onze klanten op tijd op hun bestemming te brengen. We begrijpen dat tijd kostbaar is en daarom doen we ons uiterste best om onze klanten te voorzien van betrouwbare en tijdige transportdiensten.

Naast het op tijd uitvoeren van de ritten, hechten we ook veel belang aan de kwaliteit van onze voertuigen. Onze wagens worden regelmatig onderhouden en technisch gekeurd, zodat we er zeker van zijn dat onze klanten altijd kunnen rekenen op veilige en betrouwbare transportdiensten.

Klantvriendelijkheid

Last but surely not least is onze klantvriendelijkheid: Onze dispatching staat 24/7 tot uw dienst voor al uw vragen. Zowel de dispatching als onze chauffeurs kunnen u te woord staan in meerdere talen. Wij zijn via alle mogelijke kanalen bereikbaar: telefonisch, via mail of via de sociale media-kanalen.

Aarzel niet en bestel uw volgende rit bij CTD TAXI.

Call Now Button